Sativa nurture facial oil
search
  • Sativa nurture facial oil
  • Sativa nurture facial oil
  • Sativa nurture facial oil

Sativa nurture facial oil

€ 19,50
Inclusief belasting

Sativa voedende gezichtsolie 

De Nurture Facial Oil Bio van Sativa Beauty is een voedende gezichtsolie. Gemaakt van effectieve en natuurlijke ingrediënten, zoals druiven-, rozenbottel- en granaatappelzaadolie. Hierdoor hydrateert en regenereert het de huid. Daarnaast bevat de olie baobab- en bernagiezaadolie, sandelhout, mimosa en jasmijn, waardoor het de huid harmoniseert en een perfecte aanvulling is op het basisingrediënt hennepzaadolie.

De sterke combinatie van actieve biologische hennepingrediënten hennepzaadolie, hennephydrolaat, hennepextract en fijngemalen hennepbladeren wordt ondersteund door innovatieve natuurlijke ingrediënten. Waardevolle plantenboters en -oliën hebben een positieve invloed op het uiterlijk van de huid en vullen de verzorgingssamenstellingen aan.

Aantal

Ingrediënten: Druivenpitolie, rozenbottelzaadolie, granaatappelzaadolie, Bernagiezaadolie, baobabolie, hennepolie premium, tocoferol, zonnebloemolie, parfum, limoneen

Instructies: voor het beste resultaat de gezichtsolie dagelijks te gebruiken. Gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds 3 tot 4 druppels olie en masseer dit op een nog vochtige huid.

Inhoud: 10ml